Stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard – of kortweg Stichting MBZ – is een onafhankelijke non-profit organisatie. Geheel belangeloos ondersteunen wij verenigingen en stichtingen die zich bezighouden met het versterken van het sociale en culturele leven in de Zwijndrechtse Waard. Wij doen dit door bij te dragen aan projecten, activiteiten en ideeën die maatschappelijk draagvlak hebben in de lokale samenleving. Wij richten ons daarbij in het bijzonder op de opgroeiende jeugd. Door onze steun kunnen verenigingen en stichtingen hun sociale en culturele projecten, activiteiten en ideeën in de Zwijndrechtse Waard (beter) uitvoeren.

Een financieel overzicht van de stichting over 2017 vind u hier
Een financieel overzicht van de stichting over 2016 vind u hier.
Een financieel overzicht van de stichting over 2015 vind u hier.
Een financieel overzicht van de stichting over 2014 vind u hier.

De financiële jaarverslagen zijn verzorgd door Accountantskantoor Heine & Van Oosten

Het beleidsplan van de Stichting MBZ kunt u hier downloaden.

Tineke Ruijter
Contactpersoon en secretaris
info@stichtingmbz.nl

Dhr. W.A.R. van Egmond

Dhr. A.W.Hofland

Mevr. J.M.W. Meuldijk-Steenvoort
Algemeen bestuurslid

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

KvK nummer: 59018372
RSIN nummer: 853282043